Hopp til innholdet

Fenomenet meme-coins: Hvordan ser Dogecoins fremtid ut?

Fenomenet meme-coins: Hvordan ser Dogecoins fremtid ut?

Dogecoin er kryptovalutaen som ble funnet opp som en spøk og tok utgangspunkt i memeet – altså virtuelle bilder, «Doge». Det er både den første meme-coin og den første «dog-coin» og ble faktisk en suksess. Så, hvordan ser fremtiden ut til kryptovalutaen med den søte hunden?

Litt om hvordan Dogecoin står i dag

Fra sin enkle opprinnelse klarte Dogecoin (DOGE) å bli en av de største kryptovalutaene på markedet. Faktisk så DOGE på et tidspunkt en prisvekst på hele 800% i løpet av bare et enkelt døgn, og naturlig var det flere som investerte i Dogecoin på det tidspunktet. Og, det kan lett gå til det samme vil skje igjen.

For noe som virkelig skiller DOGE ut på markedet av kryptovaluta er både fellesskapet rundt valutaen og tillitten som den har. Videre så er DOGE i forhold til andre kryptovaluta ikke låst til et maks antall mynter. Det vil alltid lønne seg å «mine» Dogecoins.

Vi skal heller ikke glemme at som betalingsmiddel har Dogecoins spredt seg, og takket være den relativt enkle tilgangen på den. For eksempel om du spiller bingo på nett, ja så kan det godt være at nettstedet du spiller på aksepterer DOGE som et betalingsmiddel. Spøken har rett og slett blitt seriøs. Vel fremdeles med et smil, men slik fungerer store deler av internettkulturen. Man liker å spøke litt, og samtidig ha en reel innvirkning, dermed er det ikke så rart at en meme – basert mynt som Dogecoin har gjort det bra, og det ser ut til å ville fortsette i fremtiden også.

Fremtiden for Dogecoin er også predikert å være svært lys.

Det er antatt at i starten av 2023 så vil prisen på en enkelt DOGE ha doblet seg, og det er de som spår at allerede i 2025 vil man se pristoppen på valutaen. – Men, det er godt mulig den fortsetter å stige opp mot 2026 og forbi.

Særlig nå som Dogecoin jo faktisk har en praktisk bruk og er akseptert som en kryptovaluta. Faktisk har seriøse investorer tatt til orde for å forsvare DOGE, ettersom dette er en enkel krypto å forstå seg på – med god tilgjengelighet som alt nevnt.

Med en rekordhøyde i 2021 kan det være vanskelig å slå tidligere bragder, men om dette da skjer i 2025 eller senere, så er det spådd i løpet av 2024 vil man kunne se en 500% prisøkning i forhold til i dag, og så gjenstår det å se om spådommen om året etter er rett, eller ikke.

Spådommer som er spådd av eksperter, som på tross av å være ekspert jo kun er mennesker i et marked som har vært volatilt. Og, naturligvis så er det litt skepsis i kryptomarkedet per nå, men historiske data viser at kryptovaluta alltid kommer tilbake sterkere etter korte inflasjon og fall i markedet. Derfor er det ingen grunn til å tro at annet skal gjelde for Dogecoin.

Særlig når det er en valuta som alt i kraft av miljø og samfunnet rundt den har vist seg å være stabil og en god konkurrent blant kryptovalutatene. Nevnte miljø rundt mynten er kanskje faktisk en av de store styrkene til DOGE, og kan være hva som driver valutaen til nye høyder. De har alt gjort den mer seriøs, men beholdt smilet som nevnt.

Konkludert

Man skal heller tenke positivt om fremtiden og se analysene som er gjort i et lys av å være meget forsiktige. Så heller kan det ses at Dogecoin sin fremtid er lys. – Være seg om den stiger mye, eller lite, så vil DOGE være der. Og, med en enkel forståelsesramme, og et godt online miljø rundt seg er dette en interessant kryptovaluta for fremtiden.